RAZPISI

 
Na tej strani boste našli razpise in natečaje, ki jih bo razpisoval ZAVOD GRČA. Trudili se bomo, da bo v vsakem trenutku odprt vsaj en natečaj oz. razpis. Natečaji, ki jih bo razpisoval zavod bodo nagradni, na podlagi prijave na razpis zavoda za sofinanciranje dejavnosti pa bo zavod sofinanciral Vaše projekte.

Pravila za sodelovanje na natečajih najdete v vsebini vsakega posameznega natečaja. Pogoje za sofinanciranje Vaših projektov pa v razpisni dokumentaciji. Vse se nahaja na tej strani.

Za vsa vprašanja na to temo smo Vam na voljo na sledečem elektronskem naslovu: razpisi@zavod-grca.org.

13.02.2009: Javni natečaj za oblikovanje logotipa za projekt
                      "NA POTI Z GUZAJEM"

Naročnik, Krajevna skupnost Prevorje, ki je vodja projekta NA POTI Z GUZAJEM, zbira ponudbe za oddajo javnega naročila male vrednosti z javnim natečajem za oblikovanje logotipa projekta.
Besedilo natečaja:

 

 

1.NATEČAJI ZAVODA GRČA

PETEK, 27.01.2006________________DOBJE V SLIKI 2006

Fotografirajte Dobje in nam pošljite slike. Najboljše bomo izbrali in jih objavili v koledarju za leto 2007. Vaše slike bodo nagrajene! Več o vsem skupaj pa v besedilu natečaja. Kliknite ikono.

2. RAZPISNO SOFINANCIRANJE ZAVODA GRČA

Na razpis za sofinanciranje dejavnosti s strani ZAVODA GRČA se lahko prijavite v skladu z razpisno dokumentacijo. Razpis in obrazce lahko najdete na tej strani.

 

RAZPIS ZA SOFINANCIRANJE DEJAVNOSTI ZAVODA GRČA JE V NASTAJANJU!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
©GRCA.org Vse pravice pridržane