GLASILO

 

ZAVOD GRČA bo izdajal tudi glasilo. Zaenkrat bo šlo za občasnik, v kolikor bo interes tako bralcev kot ustvarjalcev glasila (vsi vabljeni k sodelovanju) velik, bomo skušali glasilo izdati večkrat…

Glavni poudarki na vsebini glasila bodo opis dela organizacij v Dobju, poročali bomo o delu in ljudeh v naših krajih, v glasilo bo dovolj prostora za izražanje Vaših mnenj, objavljanje Vaših del, k sodelovanju bomo povabili tudi člane novinarskega krožka na OŠ Dobje in prostor namenili tudi splošnemu informiranju bralcev. Tako Vam bomo skušali predstavite sodobne teme o katerih je v medijih veliko govora, pravzaprav pa sploh ne vemo kaj je bistvo teh tem. Na koncu pa bomo skušali poskrbeti še za Vašo zabavo.

Želimo si narediti kvalitetno glasilo, ki ga boste radi večkrat prebrali. Ker pa gre za eno najtežjih nalog, ki si jih je zadal zavod, tega ne bomo zmogli sami, zato Vas vse vabimo, da se nam pridružite in sooblikujete to glasilo.

Predloge za vsebino, mnenja, članke pošiljajte na naš elektronski naslov: glasilo@zavod-grca.org ali pa kar po navadni pošti na naslov Zavod grča, Presečno 30, 3224 Dobje pri Planini, s pripisom »GLASILO«.

 
 
 
 
 
 
©GRCA.org Vse pravice pridržane